Ny säsong :)

Även om vi fortfarande har mycket vinter kvar närmar sig en ny säsong. Snön ligger djup just nu men vi är utan tjäle och isarna är halvdåliga vilket i sig kan betyda att när väl värmen och våren kommer på allvar kan det gå snabbt till att vi ser de första vakringarna.

Inga större nyheter inför denna säsong annat än att vi ska synliggöra Laisälven bättre, flugfiskesträckan ska märkas upp tydligare och de projekt kring Laisälven som Sorselefisket medverkar i ska lyftas upp och berättas om.
Skyltning till Stensundsforsens olika delar kommer att bli bättre. Vi kommer också skicka ut fiskevärden oftare för att se till att det ser bra ut på fiskeplatserna och kontrollera fiskekort.

Vill också påminna om kvoteringen av Norra Svergoträsk under högsäsongen 19/6-9/7. (inom den tid Vulgatakläckningen brukar pågå)
16 st kort säljs per dag för 320 kr st och de gäller från kl 12.00 till 12.00 nästa dag, samma tidsspann som båtuthyrningen.
Korten ska snart gå att köpa i förväg på www.fiskekort.se , återkommer när det är klart.

En liten nyhet är att jag inte längre är delägare i Hook & Cup AB / Fiskecentrum vilket betyder att det blir mer tid över för just Sorselefisket och att jag inte står bakom disken på fiskecentrum i sommar.


Utsikt ner mot VIndelälven !

//Ulrik

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar