Lägesrapport!

2014-08-21 05.30.24

Lägesrapport från Sorseletrakterna!
Efter en period med kyligt väder och ganska mycket regn har älvarna fått bra vattentemperatur och nivåerna har även stigit en del. Just nu är fisket bra. Jag träffade gäster som hade fiskat i Laisälven och de var riktigt nöjda! Nu är det inte bara fiske med tunga nymfer som fungerar… även torrflugefisket är gångbart. 

Imorgon lördag har vi en flugfiskekurs i tvåhandsfiske. Micke Lindström kommer upp och håller i kursen. Det har varit många intresserade men kursen blev bestämd på kort varsel och alla har inte möjlighet att planera in, så därför börjar vi redan nu planera för en ny kurs nästa sommar. Mest troligt blir den av någon gång i mitten av augusti. Lägg det på minnet!

Nu är det en fin tid i Sorseletrakterna. Storöringfisket har kommit igång efter värmen och laxfisket i södra delen av kommunen börjar vara riktigt bra! Dessutom har björnjakten startat!

/Ulrik

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar