Vi lever :)

Borgjaur

Dags att göra en uppdatering här ! Vårvintern och våren har varit omtumlande för oss liksom för alla andra med tanke på Covid-19. Lyckligtvis lever vi i en av landets mest glesbefolkade kommuner vilket gör att då vi nu i vår del av landet ska vara mitt inne i värsta peaken av antalet smittade har vi i Sorsele kommun just nu 0 st smittade 🙂

Restriktioner kring resor gör att vi kan välkomna friska gäster från hela landet i sommar ! Vi följer myndigheternas råd och kan bara önska att folket där ute gör detsamma. Borgjaur och Olsbäckstugan kommer vi att städa/sprita extra noga mellan varven.

Våren har varit och är sen, fortfarande har vi inte kört bil upp till Borgjaur men vägen håller på att torka upp och vi tänker att från midsommar ska det börja gå bra hyra en stuga där uppe och njuta av den vackra och lugna miljön.

Fisket har startat i de mindre strömmarna samt i några av skogslandets sjöar. Laisälven och Vindelälven kommer att ha höga flöden lite längre än vanligt med tanke på den väldigt stora mängd snö som fortfarande ligger kvar i fjällen.

När det gäller köp av fiskekort vill vi i dessa tider först och främst hänvisa till webben. www.fiskekort.se/sorselefisket

//Ulrik

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar