Boende

Borgjaur Jakt och Fiskecamp

BORGJAUR JAKT- & FISKECAMP

Vid Borgjaur Jakt- & Fiskecamp finns det 2 st stugor i södra änden av sjön. Stugorna är utrustade med gasolbelysning (el finns ej), gasolkök, vedkamin, sängkläder (ej sänglinne) samt husgeråd för enkelt självhushåll. I hyran ingår båt samt fiskekort i sjön. I sjön finns öring samt röding. Under sommartid är fisket i sjön exklusivt förbehållet stuggästerna.

Jaktområdet för småvilt på 4000 ha fjällskogsreservat ligger anslutet till stugorna och jaktområdets storlek kan lätt utökas via köp av småviltskort på angränsande områden.

P1020763 P1020762 P1020761 P1020760

Platsen andas harmoni och lämpar sig mycket bra till att bara vara. En stunds meditation på bryggan eller varför inte i båten mitt ute på sjön gör gott för den stressade. Den vedeldade bastun som får användas av stuggästerna är bara den värd en övernattning i Borgjaur!

DSCN0152

Alla stuggäster har fritt tillträde till den mysiga bastun vid bäcken.

Vintertid finns det bara bilväg fram till Nalovardo Skidanläggning. Därifrån är det skoter eller skidor som gäller. Skoterleden Nasaleden passerar invid stugorna. Sommartid fortsätter en enkel skogsbilväg ända upp till sjön.

Klicka här för karta över kortfiskeområdet. Borgjaur ligger i nordvästra delen av kartan.

Läs gärna mer om reservatet på länsstyrelsens hemsida här.

STUGPRISER – Priser per stuga (max 4 pers)

I priset ingår stuga, båt, bastu samt fiske i sjön. Observera att fiskereglerna är samma som i övriga vatten på Sorselefisket. Maskförbud och max 1 öring/röding per fiskare och dag.

– 3 dygn: 2600 kr
– 1 vecka 5200 kr

För kontaktuppgifter vid bokning eller mer information klicka på: KontaktOm man vill göra annat än fiska så kan man ta en promenad . Exempelvis till toppen av Nalovardo. Från stugorna är avståndet dit ca. 5 km. Andra sysselsättningar som kan komma i fråga är bärplockning. Ett bra hjortronår är det inte helt fel att botanisera i omgivningarna. Sist men inte minst kan man samla gänget vid grillkåtan för en mysig avslutning på dagen.