Sorsele Fiskecentrum

Nu börjar det hända fler roliga saker i Sorsele 🙂 Vi (Matthias Schnyder och jag) har tillsammans bildat företaget Sorsele Fiskecentrum. Vi kommer att fokusera på att hjälpa gäster hitta det fiske som passar dom bäst och som efter rådande förhållanden kommer att ge bästa upplevelsen ! Vi har dom allra flesta fiskekorten. Vi håller till på Turistbyrån och drar igång Cafe samt en Flugfiskebutik där du hittar det du behöver för fisket i vår omnejd. Kvalitetsgrejer från Loop, Simms, Scott, Waterworks Lamson, Scientific Anglers, Loon Outdoors m fl. Samt en uppsättning av flugor som passar oss och Dig ! Dessutom torrkött från Anders Skum Fjällvilt AB samt Lemmelkaffe.
När du köper fiskekort kostar inte tipset för lyckat fiske mer än en kaffekopp (som du dessutom får i handen) Med andra ord köper du ett fiskekort + en kaffekopp och får då extra hjälp att få ett lyckat fiske 😉
/Ulrik
2015-05-02 14.25.09

4 svar till Sorsele Fiskecentrum